Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου 1

Καλημέρα και καλό σας μήνα!

  
Τώρα που είναι κλειστά τα σχολεία μας είναι υπέροχη ευκαιρία να διαβάσουμε πολλά βιβλία και να ταξιδέψουμε στον υπέροχο φανταστικό τους κόσμο, μέσα από τις σελίδες, τις εικόνες και τα χρώματά τους! Ας ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για να βρούμε μια ζεστή και ήσυχη γωνιά, μακριά από κινητά και τηλεοράσεις κι ας απολαύσουμε χωρίς διακοπές και αντιπερισπασμούς, την ανάγνωση των παραμυθιών μαζί με τα παιδιά μας!

 
Αύριο είναι η Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου και τα βιβλία έχουν την γιορτή τους. 
Ας θυμηθούμε λιγάκι και τα γραμματάκια μας...   
ΒΙΒΛΙΟ.... αρχίζει από;;;;;;;;        Β!!!!
 Πάμε να το δούμε;


 Τώρα μπορείτε να παίξετε στο σπίτι το παιχνίδι με τα γράμματα όπως το παίζαμε και μεις στο νηπιαγωγείο. Τα παιδιά το ξέρουν καλά! 
Πάμε λοιπόν να βρούμε λέξεις από Β. Αν θέλετε μπορείτε να τις γράψετε σε ένα χαρτί και στο τέλος να τις μετρήσετε, όπως κάναμε κι εμείς στην τάξη. Είναι σπουδαίο να συμμετέχετε κι εσείς και να ενθαρρύνετε τα παιδιά, γιατί αυτό είναι ένα ομαδικό παιχνίδι.
 Καλή σας επιτυχία!!!


Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου θα ήταν ωραία να μας παρουσιάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο-παραμύθι με μια ωραία ζωγραφιά και να το μοιραστείτε με τους συμμαθητές σας.

Τέλος στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά ωραία e-books. Παρακάτω σας παραθέτω μια μικρή λίστα με προτάσεις , ενώ αρκετά e-books υπάρχουν στο HELP POST και στον Μικρό Αναγνώστη που μπορείτε να  βρείτε στις σελίδες του blog. 

 
 Καλά και παραμυθένια ταξίδια σας ευχόμαστε και προσοχή... 
μη σας ξεγελάσει κανείς σήμερα που είναι Πρωταπριλιά!!!!


Θα περιμένω τις υπέροχες ζωγραφιές σας με το αγαπημένο σας βιβλίο-παραμυθι!

Έχουμε κιόλας την πρώτη εργασία από την Αργυρώ!
Ευχαριστούμε!!!


 

Νηπιαγωγείο εν όψ-e Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting