Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός και νηπιαγωγείο

Καλημέρα σε όλους! 
Μετά από μια τεράστια παύση ξανά μαζί, αφού οι ανάγκες τώρα απαιτούν ακόμα περισσότερο μια διαφορετικής μορφής επικοινωνία με τους μαθητές μας. Ο σκοπός του blog στο παρελθόν ήταν να ενημερώνει τους γονείς για τις δράσεις των μαθητών στο σχολείο που δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στα portfolio και στους φακέλους. Τώρα όμως λόγω των έκτακτων μέτρων, στόχο έχει να μην χάσουν τα παιδιά την επαφή τους με την τάξη και τους συμμαθητές τους.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το γνωστό μας τραγουδάκι και καλά γνωστικά ταξίδια!

   

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παραμύθι για τον κορονοϊό από την κ. Χαρά Πάτρα και τις εκδόσεις Φιλύρα για να το κατεβάσετε μπορείτε να πατήσετε εδώ.
Ας το ξεφυλλίσουμε μαζί και μετά τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν ό,τι τους έκανε εντύπωση από το βιβλίο αυτό και να μου το στείλετε με mail.












 ΤΕΛΟΣ!!!


Ας ευχηθούμε αυτό να είναι και το πραγματικό τέλος του ιού σε ολόκληρο τον πλανήτη! 
Χαιρόμαστε που επικοινωνούμε ξανά μετά από τόσο καιρό, έστω και με αυτή τη μορφή. Η αλήθεια είναι πως μας λείψατε πολύ! Περιμένουμε τις εργασίες σας στο mail για να τις ανεβάζουμε στη σελίδα εφόσον το επιθυμείτε, σεβόμενες πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Με εκτίμηση,

Οι νηπιαγωγοί της τάξης


Μια μανούλα παλαιότερης τάξης, μας έστειλε το παραμύθι μιας δασκάλας από το Γαβαθά, της Αρίστης Κορδώνη, με τίτλο "Η Περαδώθε και ο Βασιλιάς Κορωναϋιός". 
Με μεγάλη χαρά σας επισυνάπτω το link για να το διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας. 
Ευχαριστούμε Κλεοπάτρα!

Οι πρώτες εργασίες έφτασαν κιόλας και με πολύ μεγάλη μας χαρά σας τις παρουσιάζουμε...


 

 
 
 


Ευχαριστούμε που ομορφαίνετε με τις ζωγραφιές σας το ιστολόγιό μας!
 

Νηπιαγωγείο εν όψ-e Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting